Det ble avholdt første medlemsmøte lørdag 12. januar med en overnatting på Lyngen Experience i nydelige lokaler. Vi ankom i 11.00 - tiden og fikk servert en aldeles heftig reke og lakse toast til lunch. Vi begynte selve møtet rett etter kl.12.00.  

IMG_9429[1].JPG

Murmester Ottar Gohli fra Weber og styremedlem i TMF startet med en forelesning om sitt nye produkt Wentigaard og andre puss og rehab løsninger på fasader i privat og større bygninger. Ottar var tidligere medeier av murerfirmaet G&M som tidligere i år ble avviklet. Han var også styremedlem i Norges murmesterforening. Der valgte han å gå av da han gikk i ny stilling hos Weber som distriktssjef i nord. Formann John Meyer overtar vervet etter han for resten av perioden i NMF. 

IMG_9434[1].JPG

Det ble av John Meyer (midten) formidlet at han går av som formann og stiller ikke til gjenvalg når hans periode er over i TMF. Stian Kristiansen (t.h) har sagt seg villig til å overta formannjobben ved generalforsamlingen som er satt til 22. februar. Det ble stiftet en 30-års komite som skal ha ansvaret for å finne på forslag om feiring, nå som Troms Murmesterforening er 30 år. Komiten består at Kim Kulseng, Stian Kristiansen, Gøran Tøllefsen og Robin Johannessen. 

IMG_9437[1].JPG

Det hele ble avsluttet med en bedre middag bestående av laks, kveite og stekte torsketonger lagd på gammel oppskrift fra Lenangen, toppet med nydelig pannakotta til dessert. Vi takker vertskapet ved Reidun Nilsen for en fantastisk opplevelse ved Lyngen Experience.